vrijdag 20 juni 2008

Nog enkele foto's


Ik had graag nog enkele foto's meer op de site willen zetten, maar door problemen met het internet was dit helaas niet mogelijk. Na het weekend zal ik nog eens een poging ondernemen.
Alvast bedankt voor de vele reacties.
Tot later

4 opmerkingen:

Anoniem zei

allee mannen en vrouw dit is wel de reis van jullie leven,werken vriendschap pech en toch veel plezier.Geniet er maar van en met zo'n toffe begeleider moet da wel lukken.Dit word een onvergetelijke reis.We watertanden op afstand






















;

govm zei

jo de manne

govm zei

Dag Gabbers

Het ziet er daar het een en het ander uit. Elke dag nieuwe ervaringen en verrassingen. Zo te zien schieten de werken goed op. Bob ik heb het je al gezegd , dat is nog zo geen slecht klasje hé.
Ik zie dat Jorne al een vriendje gevonden heeft. Ik heb dikwijls aan zijn geaardheid getwijfeld, maar nu weet ik het zeker. Het is toch ne knappe precies. Mijn innige deelneming met de verdwijning van de rugzak en inhoud.
Hier op school is alles in gereedheid gebracht voor de opendeur. Ook met de nodige stress en spanningen maar alles is vrijdagnamiddag doorgespoeld met enkele frisse pinten bier. Het werkhuis is precies een slaapzaal met uitkijktoren. Gelukkig hebben we nog meneer Naets om nog enkele ramen en deuren te plaatsen. Kk heb dan de overige ruimte gebruikt om enkele kasjes te plaatsen. Je weet, ik ben met weinig content hé.
Ik ben benieuwt naar de live reacties van de leerlingen. Doe ze allemaal de groeten en veel werkgenot. Tot binnenkort.

doeii govm

Anoniem zei

Heren & jongedame, proficat met jullie realisaties. Bravo trouwens dat de afdeling houtbewerking van het damiaaninstituut via deze weg ook eens in de kijker word gezet
oud leerling 7D houtbewerking
joris driessens